Politica de confidentialitate

Societatea  Hypericum impex SRL, cu sediul social in  Baia Sprie, str. Gutinului, nr. 3A,  Maramures, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Maramures  sub nr. J24/631/1995, avand CUI 7482608, in calitate de Operator de date cu caracter personal (denumita in continuare „Societatea” sau „Operatorul”), respecta intocmai prevederile legale in vigoare privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Ne angajam sa prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal in concordanta cu Regulamentul (UE) 679/2016 (GDPR), precum si cu orice alta legislatie aplicabila pe teritoriul Romaniei.

Societatea este proprietara a website-ului „https://cursuri-fitoterapie.ro/”, astfel incat toate informatiile cuprinse in acest material au legatura si sunt valabile in raport cu activitatea pe siteul „https://cursuri-fitoterapie.ro/

Pentru a intelege mai bine politica noastra de protectie a datelor, va invitam sa cititi acest material. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta Politica de protectie a datelor cu caracter personal („Politica”) fara a va cere acordul prealabil si fara a fi supusi unei proceduri de notificare individuala ori speciala a modificarilor aduse. In cazul oricarei astfel de modificari, vom afisa pe site versiunea actualizata a Politicii de protectie a datelor cu caracter personal, ramanand in sarcina dumneavoastra sa verificati continutul acestei Politici ori de cate ori accesati site-ul, pentru a va asigura ca sunteti la curent cu ultima versiune

Va stam la dispozitie pentru informatii  pe email: office@hypericumimpex.ro. tel/fax:0262372695

 1. Cine suntem?

Calitatea de Operator de Date cu caracter personal o are Societatea Hypericum impex SRL, cu sediul social in  Baia Sprie, str. Gutinului, nr. 3A,  Maramures, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Maramures  sub nr. J24/631/1995, avand CUI 7482608.

Este posibil sa transmitem datele personale pe care ni le furnizati catre companii afiliate si/sau catre alti parteneri si colaboratori cu care avem stabilite raporturi contractuale in vederea desfasurarii activitatilor noastre si a indeplinirii obligatiilor legale care ne revin. Transmiterea de date personale catre terti are loc in baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora si o asumare a asigurarii protectiei datelor.

In situatia in care veti alege sa divulgati informatii despre dumneavoastra in timpul contributiei pe blogul nostru, prin postarea de comentarii publice sau fotografii, va informam ca acestea sunt informatii publice si nu poate exista nicio asteptare de confidentialitate.

Trebuie sa stiti, de asemenea, ca orice informatie de identificare personala pe care o trimiteti in cadrul acestor activitati publice poate fi citita sau colectata de alti utilizatori si ar putea fi folosita pentru transmiterea de mesaje nesolicitate.

 1. Ce fel de date personale prelucram

Datele personale pe care le prelucram sunt: nume, prenume, adresa de email, telefon, IP. 

Atunci cand achizitionati un produs de pe site-ul nostru, puteti achita prin transfer bancar sau plata cu cardul.

La plata cu cardul de credit, trebuie sa introduceti, in campurile corespunzatoare din fereastra afisata, numarul cardului de credit, data de expirare si, daca este cazul, numarul CVC al cardului de credit. Acesta este un plug-in al furnizorului de servicii de plata, Netopia. SC Hypericum impex SRL nu are acces la aceste date. Datele vor fi, de asemenea, trimise bancii care v-a emis cardul de credit ca parte a procesului de plata. Prelucrarea datelor de plata este necesara pentru procesarea platilor pe site-ul nostru.

In cazul platii prin debit direct sau transfer bancar instant, vor fi procesate datele pe care le furnizati in cursul procesului de transfer de la banca la care aveti cont (suma achitata, serviciul achizitionat, institutia financiar bancara, contul, modalitatea de plata).

Va informam ca, in situatia in care comandati un serviciu/produs/curs  pentru o alta persoana, va asumati ca ati obtinut in prealabil consimtamantul acestei persoane pentru a-i prelucra datele.

Atunci cand va rugam sa completati datele personale pentru a va oferi acces la anumite functionalitati sau servicii ale site-ului, vom marca unele campuri ca fiind obligatorii, deoarece acestea sunt informatii de care avem nevoie pentru a va putea furniza serviciul pe care il doriti sau pentru a va oferi acces la functionalitatea respectiva.

Va rugam sa retineti ca, daca decideti sa nu ne furnizati aceste informatii, este posibil sa nu puteti finaliza inregistrarea ca utilizator sau sa nu puteti beneficia de aceste servicii sau functionalitati. Intr-un asemenea caz, am putea fi pusi in situatia in care va trebui sa va limitam accesul la un produs sau la un serviciu pe care il vreti de la noi, dar va vom notifica la momentul respectiv daca se intampla asta.

Tipuri de servicii online/offline, disponibile achizitionarii prin plata cu cardul

 1. Cursuri inregistrate
 2. Cursuri online
 3. Consiliere naturopata

Modalitatea de comanda a serviciilor

Utilizatorul poate efectua comenzi prin intermediul site-uluihttps://cursuri-fitoterapie.ro/  prin selectarea si adaugarea serviciilor dorite in cosul de cumparaturi.

Adaugarea unui serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu duce la inregistrarea unei comenzi.

Comanda va fi considerata finalizata prin plata integrala de catre Utilizator a pretului serviciilor din comanda, prin una din modalitatile de plata acceptate de Prestator cum sunt indicate pe site-ul  https://cursuri-fitoterapie.ro/

Prin finalizarea comenzii, Utilizatorul consimte ca https://cursuri-fitoterapie.ro/  poate sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, respectiv sistem automatizat fara interventie umana, email, in orice situatie este necesara contactarea utilizatorului.

Serviciile achizitionate prin intermediul https://cursuri-fitoterapie.ro/ nu pot fi revandute sau redistribuite in scopuri comerciale. Utilizatorului ii este interzisa multiplicarea sau distribuirea partiale sau integrale a materialelor acesate, pentru a fi folosite in afara scopului pentru care serviciul a fost prestat, fara acordul prealabil scris al https://cursuri-fitoterapie.ro/.

https://cursuri-fitoterapie.ro/ poate sa anuleze comanda plasata de Utilizator, cu notificarea concomitenta sau ulterioara a Utilizatorului, si fara ca o astfel de anulare sa atraga vreo raspundere a  https://cursuri-fitoterapie.ro/ fata de Utilizator, in urmatoarele cazuri:

 • Neacceptarea tranzactiei de catre Banca emitenta a cardului Utilizatorului, in cazul platii online
 • Invalidarea tranzactiei de catre prestatorul de carduri agreat de https://cursuri-fitoterapie.ro/, in cazul platii online
 • Datele furnizate de catre Utilizator sunt incomplete sau incorecte
 • https://cursuri-fitoterapie.ro/ considera in mod rezonabil ca prin accesarea site-ului si plasarea comenzii, Utilizatorul urmareste un scop ilicit sau poate cauza orice fel de prejudicii  https://cursuri-fitoterapie.ro/
 • Oricare dintre termenii si conditiile din prezentul document nu a fost respectat intocmai.

Preturi, facturi si plati

Preturile serviciilor afisate pe site sunt exprimate in lei.

https://cursuri-fitoterapie.ro/ va putea actualiza in orice moment preturile serviciilor, iar o astfel de actualizare va inlocui orice preturi afisate anterior pentru respectivele Servicii.

https://cursuri-fitoterapie.ro/ va emite Utilizatorului o factura pentru serviciile livrate, obligatia Utilizatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare conform legislatiei in vigoare pentru emiterea facturii de catre https://cursuri-fitoterapie.ro/

https://cursuri-fitoterapie.ro/ va transmite Utilizatorului factura aferenta comenzii pentru serviciile vandute de https://cursuri-fitoterapie.ro/ in format electronic (prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de utilizator in contul sau, sau la adresa de email specificata de Utilizator la plasarea comenzii), in functie de optiunea exprimata de Utilizator.

Conform legislatiei in vigoare din Romania, pentru acele Comenzi pentru care https://cursuri-fitoterapie.ro/ va acepta plata cu cardul bancar, acesta nu va solicita plati suplimentare.

In cazul platilor online,  https://cursuri-fitoterapie.ro/ nu este si nu poate fi tinut responsabil pentru niciun alt cost suprotat de Utilizator in plus fata de pretul Serviciului achizitionat incluzand, dar fara a se limita la comisioane de transfer ori de conversie valutara aplicata de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, in cazul in care moneda de emitere a cardului  difera de moneda in care se efectueaza vanzarea.

Online prin card bancar prin NETOPIA (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata online cu cardul bancar este necear sa completati un formular cu informatiile despre cardul dvs.  in pagina securizata a procesatorului de plati.

 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/VisaElectron și MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • 3-D Secure asigura ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard.
 • Prin platile cu card bancar nu este perceput niciun comision.

Politica de achizitionare a serviciilor

 • Pachetele de servicii reprezinta acele servicii care sunt puse la dispozitia Utilizatorului la adresa web https://cursuri-fitoterapie.ro/ si care pot fi achizitionate prin plasarea unei comenzi.
 • Utilizatorul va accesa sectiunea paginii de plata si va opta pentru unul sau mai multe dintre servicii sau pachete de servicii. Pentru finalizarea comenzii, Utilizatorul va trebui sa efectueze plata prin intermediul platformei de plati online.
 • Dupa efectuarea acesteia, Utilizatorul va primi din partea https://cursuri-fitoterapie.ro/ un mesaj email de confirmare.

Politica de livrare a serviciilor

Livrarea serviciilor se va face prin intermediul platformele online sau prin intermediul postei electronice la adresa de email indicata de Utilizator la momentul inregistrarii/plasarii comenzii sau prin intermediul platformei, dupa finalizarea platii prin una din mijloacele exprimate pe website si in interiorul acestor termeni si conditii.

https://cursuri-fitoterapie.ro/ isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze orice livrare a Serviciilor comandate daca aceasta nu poate fi onorata  din motive independente de https://cursuri-fitoterapie.ro/, care includ, dar nu se limiteaza la: evenimente de forta majora, proteste, razboaie, tulburari civile, proteste, incendii, inundatii, epidemii, greve etc.

INREGISTRARE

In cazul in care doriti sa beneficiati de eventualele servicii oferite pe site-ul  https://cursuri-fitoterapie.ro/ va obligati sa garantati urmatoarele:

 1. Furnizati date reale, exacte si complete despre Utilizator, asa cum se solicita in formularul de inregistrare al website-ului.
 2. Mentineti sau actualizati datele de inregistrare care au suferit modificari pentru ca acestea sa fie conforme realitatii, exacte si complete.

Pentru a putea cumpara sau abona la newsletter pe https://cursuri-fitoterapie.ro/ trebuie sa introduceti datele dvs in fromularul de comanda in cazul cumparaturilor sau in formularul de inregistrare in cazul abonarii la newsletter al website-ului.

Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul (nu si obligatia) de a verifica corectitudinea datelor de inregistrare a utilizatorilor. In cazul in care se constata ca informatiile puse la dispozitie de utilizator sunt inexacte, detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a refuza Utilizatorului accesarea serviciilor oferite pe site, precum si inscrierea si participarea la evenimentele organizate.

Prin accesarea site-ului si a Serviciilor puse la dispozitie, Utilizatorul garanteaza ca ofera detinatorului site-ului date corecte fiind unicul responsabil  pentru informatiile furnizate.

Raspundere

Utilizatorul declara, in mod expres ca accepta urmatoarele conditii:

 1. Utilizarea serviciilor puse la dispozitie pe site se face pe propria raspundere
 2. Detinatorul site-ului nu ofera nicio garantie ca:
 • Serviciile implinesc toate cerintele utilizatorilor
 • Serviciile vor fi neintrerupte la timp, sigure sau fara erori
 • Erorile de program vor fi programate

Achizitionand orice serviciu realizat de SC Hypericum Impex SRL  acceptati, sunteti de acord si intelegeti ca sunteti pe deplin responsabil pentru progresul si rezultatele dvs. din sesiunile de curs si din cele de  consiliere 1 la 1 si ca nu oferim nicio reprezentare, garantii verbale sau scrise cu privire la performanta sau rezultate de orice fel pe care le-ati putea obtine prin achizitionarea serviciior puse la dispozitie de https://cursuri-fitoterapie.ro/.

Inregistrarea sesiunilor de curs

Fiecare sesiune de curs va fi inregistrata si pusa la dispozitia participantilor, la cerere.

Prin inscrierea la curs, sunteti de acord ca imaginea dvs si numele sa fie facute public, prin inregistrarile sesiunilor, in cadrul grupei de curs din care faceti parte. In cazul in care nu va doriti ca imaginea sa fie publica in cadrul grupei, puteti sa participati cu camera oprita.

Fiecare membru din grupa formata pentru curs are obligatia legala sa nu faca publica inregistrarea in afara grupului.

Fiecare membru are obligatia legala sa nu faca publice informatii despre ceilalti membri ai grupului. Fiecare membru al grupului va folosi inregistrarea in scopul integrarii informatiilor aflate in timpul cursului, nu pentru diseminarea informatiilor.

Politica de refund

Orice participant la curs, daca dupa prima sesiune considera ca nu i se potriveste programul, poate sa ceara integral suma platita si i se va restitui. Acest lucru duce la excluderea automata din curs.

Cand vizitati site-ul, colectam automat anumite informatii despre dispozitivul dumneavoastra, cum ar fi informatii despre browser, adresa IP, fus orar si unele cookie-uri instalate pe dispozitiv.

Folosim Google Analytics pentru a ne ajuta sa intelegem cum utilizeaza clientii nostri site-ul – puteti citi mai multe despre modul in care Google utilizeaza informatiile dvs. personale aici: https://www.google.com/intl/ro/policies/privacy/. De asemenea, puteti renunta la Google Analytics aici: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Va rugam sa consultati si sectiunea privind Politica de cookie-uri afisata pe pagina principala a site-ului nostru

Nu colectam si nu prelucram date sensibile, definite ca atare de GDPR. Nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor.

 1. Scopul pentru care prelucram date personale

Solicitam si prelucram date personale pentru:

 • asigurarea platii sumelor aferente serviciilor oferite pe site-ul nostru
 • transmiterea de newslettere, invitatii, materiale legate de serviciile noastre si informatii legate de evenimentele sau programele pe care le organizam sau pe care le promovam – daca va oferiti consimtamantul in acest sens
 • oferirea de raspunsuri la reclamatiile plasate
 • evaluarea serviciilor oferite pe site
 • monitorizarea vanzarilor si comportamentul Clientilor, scopuri administrative, de media si altele asemenea – daca va oferiti consimtamantul in acest sens
 • comunicarea de oferte de bunuri si/sau servicii – daca va oferiti consimtamantul in acest sens.

4.Temeiurile prelucrarii

Operatorul are dreptul de a prelucra date personale pentru scopurile prezentate mai sus:

 • pentru ca prelucrarea datelor este necesara pentru a face posibila crearea contului, functionarea site-ului si accesul la serviciile oferite pe site (incheierea contractului de prestari servicii la distanta), realizarea platii costurilor aferente serviciilor prestare si oferirea de raspunsuri la reclamatiile plasate, daca este cazul,
 • pentru ca v-ati dat consimtamantul expres in acest sens prin bifarea casutelor aferente

In cazul in care prelucrarea datelor nu este necesara pentru incheierea si executarea raporturilor noastre juridice, nu vom prelucra date personale pentru niciunul dintre scopurile de mai sus daca nu avem consimtamantul dumneavoastra in acest sens.

 1. Durata de stocare si prelucrare a datelor personale

Prelucram si stocam datele personale pe durata necesara indeplinirii scopurilor pentru care datele au fost colectate si in orice caz pe perioada impusa de reglementarile legale aplicabile.

Actualizam periodic baza noastra de date astfel incat sa nu stocam date care nu mai sunt necesare scopurilor pentru care au fost colectate.

Stergem datele personale, la cererea dumneavoastra, cu exceptia datelor a caror prelucrare este impusa de o prevedere legala, date pe care le stergem in termenul prevazut de aceasta.

Ca regula generala, SC Hypericum Impex SRL va stoca datele dumneavoastra personale atata timp cat aveti un cont pe, https://cursuri-fitoterapie.ro/ dar nu mai mult de 3 ani.

Datele personale colectate pentru primirea de mesaje de tip Newsletter vor fi stocate pana in momentul in care decideti sa nu mai primiti astfel de mesaje si accesati butonul de Dezabonare, dar nu mai mult de 3 ani.

Referitor la datele personale colectate pentru a purta o corespondenta on-line cu dumneavoastra, acestea vor fi stocate pana in momentul in care veti solicita stergerea lor, dar nu mai mult de 6 luni.

Datele care vor aparea in cadrul Testimonialelor de pe site vor fi prelucrate pana in momentul in care va veti exercita dreptul de stergere prevazut de legislatia in vigoare, dar nu mai mult de 3 ani.

In ceea ce priveste datele necesare pentru intocmirea documentelor contabile, acestea vor fi stocate pe o perioada stabilita de legislatia in vigoare in domeniul contabilitatii.

Daca unele dintre datele personale pe care ni le-ati furnizat se modifica, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a le actualiza.

 1. Masuri de securitate a datelor

Asiguram securitatea datelor dumneavoastra personale prin implementarea unor masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru a le proteja impotriva accesului neautorizat, modificarii, divulgarii sau distrugerii, prelucrarii neautorizate, pierderii accidentale sau ilegale.

Revizuim constant practicile si politicile interne de prelucrare a datelor personale (inclusiv masurile fizice si electronice de securitate) pentru a ne proteja sistemele de un eventual acces neautorizat sau de alte posibile amenintari la securitatea acestora.

Ne asiguram ca datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le prelucram sunt limitate doar la cele necesare, adecvate si relevante pentru scopurile declarate.

In acelasi timp, incercam sa restrangem cat mai mult accesul  la datele cu caracter personal pe care le prelucram la minimul necesar: colaboratori si alte persoane care au nevoie sa acceseze aceste date pentru a le prelucra si a duce la indeplinire un serviciu. Mentionam faptul ca partenerii si colaboratorii nostri sunt supusi unor obligatii stricte de confidentialitate (fie prin contract, fie legale).

Utilizam tehnologii care sa asigure securitatea clientilor nostri, incercand intotdeauna sa implementam solutii optime pentru protectia datelor. Totusi, va rugam sa retineti ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune la internet nu este complet sigura.

Desi depunem eforturi constante pentru asigurarea securitatii datelor pe care ni le incredintati, este posibila si producerea unor eventuale incidente/brese de securitate. In aceste cazuri, avem stabilite proceduri de raportare si notificare a incidentelor de securitate si luam toate masurile necesare pentru diminuarea riscurilor, remedierea incalcarii securitatii, recuperarea datelor si readucerea situatiei la normal, in cel mai scurt timp posibil.

Accesul la baza de date se face pe baza de username si parola, care este schimbata periodic. De asemenea, accesarea bazei de date este inregistrata intr-un fisier de acces (log de acces), care face posibila identificarea persoanelor care au accesat date cu caracter personal.

Datele personale sunt stocate in format fizic si/sau electronic, in functie de modul in care au fost colectate, iar serverele noastre sunt protejate prin parola si firewall.

Deoarece transmiterea informatiilor pe internet nu este intotdeauna sigura, nu va putem garanta securitatea datelor transmise pe internet. De asemenea, va informam ca numai dumneavoastra sunteti responsabil pentru pastrarea confidentialitatii parolei si a altor mijloace de autentificare pe care le utilizati pentru accesarea site-ului.

 1. Transmiterea datelor catre alte persoane

Este posibil sa transmitem datele personale pe care ni le furnizati catre companii afiliate si/sau catre alti parteneri si colaboratori cu care avem stabilite raporturi contractuale in vederea desfasurarii activitatilor noastre si a indeplinirii obligatiilor legale care ne revin, cum ar fi: specialistii care posteaza materiale pe site, furnizorii de servicii informatice, de servicii de contabilitate, de servicii juridice, de servicii de marketing, de servicii de curierat, de servicii de internet si telefonie mobila, procedatorii de plati care sunt autorizati de noi sa intermedieze platile, specialisti in domeniul de activitate in care activam, pe care ii contractam pe a va oferi o calitate cat mai buna a serviciilor noastre si alti asemenea furnizori.

Transmiterea datelor catre terte persoane are loc sub rezerva asumarii de catre acestea a clauzelor de confidentialitate pe care le stabilim.

De asemenea, putem transmite unele din datele personale colectate catre autoritatile sau institutiile publice competente, atunci cand legea impune acest lucru sau catre instantele de judecata atunci cand ne aparam in justitie sau cand ni se cere de catre instanta acest lucru.

In scopul optimizarii functionale continue si al unei usurinte de utilizare maxime, pe pagina noastra web sunt integrate componente ale serviciului Facebook, Instagram, YouTube si LinkedIn. Puteti recunoaste plugin-urile dupa logo-urile inserate pe site-ul nostru. Atunci cand faceti click pe fiecare logo, plugin-ul stabileste o conexiune directa intre browser-ul dumneavoastra si serverele Facebook Ireland Limited (care detine Facebook si Instagram).

In cazul in care va conectati la aceste retele de pe site-ul nostru, va informam ca vom avea acces la datele dumneavoastra personale de pe aceste retele, inclusiv la lista de prieteni in masura in care ne permiteti acest lucru prin setarile de confidentialitate pe care le-ati ales. Puteti gasi indicatii privind prelucrarea si utilizarea ulterioara a acestor date de catre Facebook si Instagram, precum si drepturile si posibilitatile de setare in vederea protejarii sferei dumneavoastra private, in Politica de confidentialitate a acestora.

Dorim sa subliniem faptul ca utilizarea datelor dumneavoastra cu caracter personal prin accesarea paginilor de Facebook si Instagram este supusa termenilor si conditiilor si politicilor de confidentialitate stabilite de Facebook Ireland Limited, asupra carora noi nu avem niciun control si nicio responsabilitate. De asemenea, va informam ca, la vizitarea paginii noastre de Facebook, platforma ne pune la dispozitie noua, in calitate de detinatori ai paginii de Facebook, informatii statistice despre utilizarea paginii de Facebook.

Transferul datelor cu caracter personal in afara tarii 

In contextul operatiunilor descrise mai sus, datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate in afara tarii catre state din Uniunea Europeana (“UE”) sau din Spatiul Economic European (“SEE”).

Astfel, va informam ca orice transfer efectuat de catre Operator catre un stat membru UE sau SEE va respecta prevederile legale din Regulamentul General privind protectia datelor nr. 2016/679 adoptat de Parlamentul European (“GDPR”).

Datele cu caracter personal mentionate in aceastanotade informare nu sunt transferate catre state care nu asigura protectie adecvatain ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal.

 1. Ce drepturi aveti in legatura cu datele personale pe care ni le furnizati

Ne angajam sa asiguram securitatea datelor cu caracter personal prin adopta de masuri tehnice si organizatorice adecvate, conform standardelor industriei. Platforma este aliniata la cerintele GDPR si foloseste tehnologie de criptare si securizare a datelor la nivelul celor folosite de institutiile bancare.

Va asiguram si va respectam drepturile stabilite prin legislatia in vigoare.

Dreptul la informare – puteti solicita informatii si detalii privind activitatile de prelucrare a datelor personale. Va stam la dispozitie la adresa de email: office@hypericumimpex.ro. Suntem atenti la asigurarea dreptului dumneavoastra de a primi informatii clare, transparente, usor de inteles si accesibile cu privire la modul in care va prelucram datele, inclusiv detalii legate de drepturile pe care le detineti in acest sens si care sunt prezentate si in acest document.

Dreptul la rectificare –  in cazul in care constatati ca datele dumneavoastra personale pe care le prelucram sunt incorecte, incomplete, inexacte, le puteti rectifica sau le puteti completa printro simpla solicitare de rectificare trimisa la adresa de email office@hypericumimpex.ro.

Dreptul la stergerea datelor (“dreptul de a fi uitat”) – puteti obtine stergerea datelor, in cazul in care prelucrarea acestora nu a fost legala sau in alte cazuri prevazute de lege, Stergerea datelor poate avea loc in oricare dintre situatiile urmatoare:

 1. a) nu mai avem nevoie de datele personale pentru indeplinirea vreunuia dintre scopurilor pentru care le-am prelucrat anterior;
 2. b) va retrageti consimtamantul pe baza caruia v-am prelucrat anterior si nu exista un alt temei juridic pe care ne putem baza o prelucrare viitoare;
 3. c) va opuneti prelucrarii datelor atunci cand prelucram datele in scop de marketing direct (inclusiv, profilarea in scop de marketing direct),
 4. d) va opuneti prelucrarii datelor bazat pe interesul nostru legitim si nu putem sa demonstram ca avem motive legitime care justifica prelucrarea si care prevaleaza asupra intereselor, drepturilor si libertatilor dumneavoastra;
 5. e) datele personale sunt prelucrate contrar legii;
 6. f) datele personale trebuie sterse pentru a ne conforma obligatiilor noastre legale.

Va vom putea respinge solicitarea de stergere a datelor daca:

 1. a) trebuie sa ne conformam unor obligatii legale de a pastra datele;
 2. b) daca datele ne sunt necesare pentru constatarea, exercitarea sau apararea drepturilor noastre in justitie.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii – puteti solicita restrictionarea prelucrarii in cazurile in care:

 1. a) contestati exactitatea datelor pe o perioada care ne permite verificarea corectitudinii datelor;
 2. b) prelucrarea este ilegala, dar va opuneti stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea;
 3. c) in cazul in care Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar dumneavoastra ni le solicitati pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta sau in fata organelor de arbitraj;
 4. d) in cazul in care v-ati opus prelucrarii, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre legitime prevaleaza asupra drepturilor dumneavoastra.

Dreptul de opozitie – va puteti opune in special, prelucrarilor de date care se intemeiaza pe interesul nostru legitim.

Dreptul la portabilitatea datelor – puteti primi, in anumite conditii, datele personale pe care ni le-ati furnizat, intr-un format care poate fi citit automat sau puteti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator

Dreptul de a depune plangere – puteti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor personale la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP). Date de contact si informatii legate de ANSPDCP gasiti pe site-ul http://www.dataprotection.ro/.

Dreptul de retragere a consimtamantului – in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dvs., vi-l puteti retrage oricand. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.

Dreptul de a nu fi supus unor decizii automate sau profilare suplimentare aferente deciziilor automate: puteti cere si obtine interventia umana cu privire la respectiva prelucrare sau va puteti exprima propriul punct de vedere cu privire la acest tip de prelucrare.

De asemenea, va informam ca va puteti adresa cu o plangere Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Daca doriti sa va exercitati drepturile, o puteti face prin transmiterea unei cereri scrise, semnate si datate la adresa de e-mail   office@hypericumimpex.ro. Cererea dumneavoastra trebuie sa contina o descriere detaliata a dreptului pe care doriti sa il exercitati, iar raspunsul va va fi comunicat la adresa de email de la care ati trimis plangerea.

Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute, exista exceptii si de aceea fiecare cerere primita va fi analizata pentru a decide daca este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, va vom facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o vom respinge, insa va vom informa asupra motivelor refuzului si asupra dreptului de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a va adresa justitiei.

Vom incerca sa raspundem solicitarii in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de complexitatea cererii, de numarul mare de cereri primite sau de imposibilitatea de a va identifica intr-un termen util.

Ca sa va putem raspunde la cererile dumneavoastra, prin care va exercitati drepturile, este posibil sa avem nevoie de informatii suplimentare pentru a putea sa va confirmam identitatea. Daca, desi depunem toate eforturile, nu reusim sa va identificam, iar dumneavoastra nu ne furnizati informatii suplimentare, nu suntem obligati sa dam curs solicitarii.

Nu va trebui sa achitati vreo taxa pentru exercitarea drepturilor. Cu toate acestea, e posibil sa fiti nevoit sa platiti o anumita taxa rezonabila daca cererea dumneavoastra este nefondata, excesiva sau repetitiva. Alternativ, vom putea refuza sa dam curs solicitarii dumneavoastra in aceste circumstante.

 1. Datele de contact ale responsabilului cu protectia datelor

Pop Octavian , office@hypericumimpex.ro.

 1. Date ale minorilor

Nu dorim sa colectam sau sa prelucram date ale minorilor care nu au implinit varsta de 18 ani. Va rugam sa nu va creati cont pe site-ul nostru si sa ne furnizati nicio informatie in cazul in care nu aveti implinita varsta de 18 ani.

Societatea are dreptul de a modifica Politica de protectie a datelor oricand, fara o notificare prealabila, postand varianta actualizata pe site.

Aveti obligatia de a citi Termenii si conditiile, Politica de protectie a datelor si Politica de cookie-uri ori de cate ori accesati site-ul.

Legea aplicabila

Prin accesarea acestui site web, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile romane, iar Utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a instantelor judecatoresti romane competente.

SC Hypericum Impex SRL, detinatorul site-ului https://cursuri-fitoterapie.ro/ nu ofera garantia ca continutul acestui site se supune legilor (inclusive celor de proprietate intelectuala) altor tari din afara Romaniei. Daca Utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau și este singur responsabil de respectarea legilor in afara tarii in care se afla.

Clauze finale

Termenii de fata reglementeaza accesul utilizatorilor pe site-ul  https://cursuri-fitoterapie.ro/. In cazul in care, ulterior lansarii site-ului si publicarii acestor termeni, vor fi implementate functii sau servicii suplimentare puse la dispozitie pe site, acestea vor fi supuse acelorasi reguli si conditii cuprinse in prezentele clause, in cazul in care acestea nu vor beneficia de conditii distincte de prezentele.

Prin accesarea acestui site acceptati conditiile de mai sus si sunteti de acord cs acesta are valoarea unui contract, acceptat in mod tacit, intre utilizator si administratorii site-ului. In cazul in care nu doriti sa respectati regulile descries mai sus, va rugam sa nu folositi informatiile sau serviciile puse la dispozitie de acest site.