Termeni si conditii

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. SC Hypericum impex SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilorsiconditiilor de utilizare si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.

SC Hypericum impex SRL garanteaza utilizatorului acces limitat pe o perioada de 6 luni la cursurile inregistrate de pe platforma hypericum-plant.ro si nu ii confer dreptul de a descarca materialele video, de a copia, de a vinde/revinde materialele PPT, texte,  ce fac parte din cursuri sau de a exploata site-ul in scopuri comerciale fara acordul prealabil scris al proprietarului.

Intregul continut al platformei de cursuri https://cursuri-fitoterapie.ro/,– imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web si alte date – este proprietatea https://cursuri-fitoterapie.ro/ si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Hypericum Impex SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

Domeniul https://cursuri-fitoterapie.ro/este detinut de catre SC Hypericum impex SRL, cu sediul social in BaiavSprie, str. Gutinului, nr. 3A,  Maramures.  Utilizarea acestei marci, a domeniului sau a numelor de comercializare, a siglelor si emblemelor fara permisiunea prealabila scrisa este interzisa si se pedepseste conform legii.

Tipuri de servicii online/offline, disponibile achizitionarii prin plata cu cardul

 1. Cursuri inregistrate
 2. Cursuri online
 3. Consiliere naturopata

Modalitatea de comanda a serviciilor

Utilizatorul poate efectua comenzi prin intermediul site-ului https://cursuri-fitoterapie.ro/ prin selectarea si adaugarea serviciilor dorite in cosul de cumparaturi.

Adaugarea unui serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizari icomenzii, nu duce la inregistrarea unei comenzi.

Comandava fi considerata finalizata prin plata integrala de catre Utilizator a pretului serviciilor din comanda, prin una din modalitatile de plata acceptate de Prestator cum sunt indicate pe site-ul https://cursuri-fitoterapie.ro/

Prin finalizarea comenzii, Utilizatorul consimte ca https://cursuri-fitoterapie.ro/ poate sa il contacteze prin orice mijloc disponibil, respectiv sistem automatizat fara interventie umana, e-mail, in orice situatie este necesara contactarea utilizatorului.

Serviciile achizitionate prin intermediul https://cursuri-fitoterapie.ro/ nu pot fi revandute sau redistribuite in scopuri comerciale. Utilizatorului ii este interzisa multiplicarea sau distribuirea partiala sau integrala a materialelor accesate, pentru a fi folosite in afara scopului pentru care serviciul a fost prestat, fara acordul prealabil scris al https://cursuri-fitoterapie.ro/.

https://cursuri-fitoterapie.ro/ poate sa anuleze comanda plasata de Utilizator, cu notificarea concomitenta sau ulterioara a Utilizatorului, si fara ca o astfel de anulare sa atraga vreo raspundere a  https://cursuri-fitoterapie.ro/ fata de Utilizator, in urmatoarele cazuri:

 • Neacceptarea tranzactiei de catre Banca emitenta a cardului Utilizatorului, in cazul platii online
 • Invalidarea tranzactiei de catre prestatorul de carduri agreat de https://cursuri-fitoterapie.ro/, in cazul platii online
 • Datele furnizate de catre Utilizator sunt incomplete sau incorecte
 • https://cursuri-fitoterapie.ro/ considera in mod rezonabil ca prin accesarea site-ului si plasarea comenzii, Utilizatorul urmareste un scop ilicit sau poate cauza orice fel de prejudicii https://cursuri-fitoterapie.ro/
 • Oricare dintre termenii si conditiile din prezentul document nu a fost respectat intocmai.

Preturi, facturi si plati

Preturile serviciilor afisate pe site sunt exprimate in lei.

https://cursuri-fitoterapie.ro/ va putea actualiza in orice moment preturile serviciilor, iar o astfel de actualizare va inlocui orice preturi afisate anterior pentru respectivele Servicii.

https://cursuri-fitoterapie.ro/ va emite Utilizatorului o factura pentru serviciile livrate. Factura va fi emisa catre Utilizator de catre  SC SANA NOBILIS SRL, J24/387/2011, CUI 28353673, BAIA MARE, PIATA REVOLUTIEI NR 3/26, MARAMURES, tel 0755454394

Obligatia Utilizatorului este sa furnizeze toate informatiile necesare conform legislatiei in vigoare pentru emiterea facturii de catre SC SANA NOBILIS SRL.

https://cursuri-fitoterapie.ro/ va transmite Utilizatorului factura aferenta comenzii pentru serviciile vandute de https://cursuri-fitoterapie.ro/ in format electronic (prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de utilizator in contul sau, sau la adresa de email specificata de Utilizator la plasarea comenzii), in functie de optiunea exprimata de Utilizator.

Conform legislatiei in vigoare din Romania, pentru acele Comenzi pentru care https://cursuri-fitoterapie.ro/ va acepta plata cu cardul bancar, acesta nu vasolicita plati suplimentare.

In cazul platilor online, https://cursuri-fitoterapie.ro/ nu este si nu poate fi tinut responsabil pentru nici un alt cost suportat de Utilizator in plus fata de pretul Serviciului achizitionat incluzand, dar fara a se limita la comisioane de transfer ori de conversie valutara aplicata de catre banca emitenta a cardului Utilizatorului, in cazul in care moneda de emitere a cardului  difera de moneda in care se efectueaza vanzarea.

Online prin card bancar prin NETOPIA (Visa/Maestro/Mastercard)

Daca ati ales metoda de plata online cu cardul bancar este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dvs.  In pagina securizata a procesatorului de plati.

 • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Master Card/Maestro) se efectueazs prin intermediul sistemului 3-D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
 • 3-D Secure asigura ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard.
 • Prin platile cu card bancar nu este perceput niniciun comision.

Daca ati ales metoda de plata prin transfer bancar,  plata servicilor achizitionate se efectueaza in contul   SC SANA NOBILIS SRL, J24/387/2011, CUI 28353673, BAIA MARE, PIATA REVOLUTIEI NR 3/26, MARAMURES, tel 0755454394,  BANCA TRANSILVANIA, COD IBAN   RO17BTRLRONCRT0292944201

Politica de achizitionare a serviciilor

 • Pachetele de servicii reprezinta acele servicii care sunt puse la dispozitia Utilizatorului la adresa web https://cursuri-fitoterapie.ro/ si care pot fi achizitionate prin plasarea unei comenzi.
 • Utilizatorul va accesa sectiunea paginii de plata si va opta pentru unul sau mai multe dintre servicii sau pachete de servicii. Pentru finalizarea comenzii, Utilizatorul va trebui sa efectueze plata prin intermediul platformei de plati online sau prin transfer bancar.
 • Dupa efectuarea acesteia, Utilizatorul va primi din partea https://cursuri-fitoterapie.ro/ un mesaj email de confirmare.

Politica de livrare a serviciilor

Livrarea serviciilor se va face prin intermediul platformei online sau prin intermediul postei electronice la adresa de email indicata de Utilizator la momentul inregistrarii/plasarii comenzii sau prin intermediul platformei, dupa finalizarea platii prin una din mijloacele exprimate pe website si in interiorul acestor termeni si conditii.

https://cursuri-fitoterapie.ro/ isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze orice livrare a Serviciilor comandate daca aceasta nu poate fi onorata  din motive independente de https://cursuri-fitoterapie.ro/, care includ, dar nu se limiteaza la: evenimente de forta majora, proteste, razboaie, tulburari civile, incendii, inundatii, epidemii, greve etc.

INREGISTRARE

In cazul in care doriti sa beneficiati de eventualele servicii oferite pe site-ul  https://cursuri-fitoterapie.ro/ va obligati sa garantati urmatoarele:

 1. Furnizati date reale, exacte si complete despre Utilizator, asa cum se solicita in formularul de inregistrare al website-ului.
 2. Mentineti sau actualizati datele de inregistrare care au suferit modificari pentru ca acestea sa fie conforme realitatii, exacte si complete.

Pentru a putea cumpara sau abona la newsletter pe https://cursuri-fitoterapie.ro/ trebuie sa introduceti datele dvs in fromularul de comanda in cazul cumparaturilor sau in formularul de inregistrare în cazul abonarii la newsletter al website-ului.

Detinatorul site-ului isi rezerva dreptul (nu si obligatia) de a verifica corectitudinea datelor de inregistrare a utilizatorilor. In cazul in care se constata ca informatiile puse la dispozitie de utilizator sunt inexacte, detinatorul site-ului isi rezerva dreptul de a refuza Utilizatorului  accesarea serviciilor oferite pe site, precum si inscrierea si participarea la evenimentele organizate.

Prin accesarea site-ului si a Serviciilor puse la dispozitie, Utilizatorul garanteaza ca ofera detinatorului site-ului date corecte fiind unicul responsabil  pentru informatiile furnizate.