Lector Oana Pop

Sunt Oana Ioana Pop, farmacist, formator  si terapeut in domeniul terapiilor complementare de peste 15 ani.

Detin competente profesionale in: FITOTERAPIE, AROMATERAPIE, MEDICINA ENERGETICA, EVALUAREA STARII DE SANATATE  CU TEHNOLOGIE CUANTICA SI TERAPIA BIOFEEDBACK- BIOREZONANTA, HOMEOPATIE, NUTRITIE, TERAPIA FLORALA BACH,TERAPII PSIHOLOGICE si altele.

sigla-Centru de sanatate Sana Nobilis-500px

De peste 10 ani sunt conducator al Centrului de Sanatate “SANA NOBILIS” din Baia Mare,  unde ofer consultanta naturopata,  consiliere in fitoterapie- aromaterapie si alcatuirea protocolului specializat de terapie in functie de problemele de sanatate abordate, evaluarea globala a starii de sanatate cu aparate de biorezonanta si alte biotehnologii moderne specifice medicinii cuantice, precum si terapie Biofeedback aferenta, consultanta nutritie, consiliere dezvoltare personala etc.

Activez ca lector- formator ANATECOR (Scoala Nationala de Terapii Complementare din Romania) de peste 15 ani unde predau cursuri profesionale in domeniile mele de expertiza: Fitoterapie si Aromaterapie; de asemenea predau cursuri de specializare pentru diverse alte organizatii care promoveaza sanatatea cu ajutorul remediilor naturale din plante medicinale.

De ce am ales sa tin cursuri in fitoterapie si aromaterapie ?

Am fost intotdeauna pasionata de cunoasterea plantelor medicinale si a remediilor obtinute din acestea (fitoterapice si uleiuri esentiale) dar si de terapiile naturale si metodele de vindecare  neinvazive si ecologice. Am studiat si aplicat practic o multime de remedii vegetale atat in viata mea, a celor dragi cat si a clientilor centrului de sanatate pe care l-am infiintat, am indrumat, consiliat si monitorizat clienti, pacienti, cursanti in drumul lor spre evolutie si bunastare la toate nivelurile de sanatate.

Dar pentru ca cunoasterea fara impartasire nu are valoare, am decis demult sa impartasesc din cunostintele mele nu doar prin consultanta particulara 1 la 1 in cabinet, ci si prin cursuri private sau publice adresate oricui doreste sa invete spre binele lui si a semenilor nostri.

Si, nu in ultimul rand, am fost profesoara de meserie inainte de a deveni farmacista, am predat la scoli si licee din orasul de domiciliu, mi-a placut intotdeauna sa lucrez cu oameni de toate varstele, sa invatam si sa crestem impreuna !

Am publicat alaturi de alti autori  carti de specialitate in domeniul plantelor medicinale si a fitoterapiei in general

Creatie - Carti si lucrari publicate

Care a fost momentul meu de AHA... de-a lungul carierei mele de farmacist ?

Multi ani am lucrat ca farmacist-sef in propria farmacie, am facut consiliere farmaceutica pentru pacientii care veneau cu retete medicale prescrise de medic, am oferit indrumari in tot ce pacientii nu stiau etc.

Stiind cat de mult pot sa ajute plantele medicinale si remediile preparate din acestea intr-o multitudine de afectiuni, atat ca adjuvante cat si ca terapie naturala in sine, am realizat cat de mult as putea face ca specialist in domeniul plantelor pentru imbunatatirea actului terapeutic si cat de mult pot sa ajut pacientul in recastigarea propriei sanatati chiar si atunci cand este absolut necesar un tratament alopatic, dar mai ales cand nu e necesar si exista o multime de optiuni naturale pentru insanatosire. Am vazut ca oamenii au nevoie de indrumare atat in ceea ce priveste medicamentul, cat si in ceea ce priveste nutritia si suplimentele alimentare si folosirea corecta a acestora.

Terapeut sau lector pentru cursuri?! Ei.., ambele, am spus !

Primele cursuri le-am tinut la cererea clientilor in urma cu multi ani, in cerc restrans. Ei au fost primii care m-au indemnat sa tin cursuri! Cred ca le placea sa ma auda vorbind si felul cum le raspundeam la intrebari. Nu stiu ce anume le placea, dar mereu am fost preocupata de binele cel mai inalt al celui de langa mine, mereu am spus  adevarul legat de afectiunea in cauza si mereu am gasit cai de a-i face sa constientizeze ca ei sunt factorul principal in recastigarea sanatatii prin decizia de schimbare, dorinta de insantosire si asumarea responsabilitatii pentru boala lor. Abia ulterior intra in discutie plantele medicinale, remediile naturale, uleiurile esentiale etc.

Acumuland experienta si cunostintele necesare in timp, am decis sa concretizez cursurile de Aromaterapie si Fitoterapie care vor fi puse la dispozitia dvs pe aceasta platforma. Va astept cu drag si sunt deschisa la sugestile voastre!

De ce sa ai incredere in mine si in cursurile pe care ti le recomand ?

Pentru ca in ultimii 15 ani am acumulat experienta in domeniile pentru care sunt autorizata sa predau cursuri, mi-am imbogatit cunostintele mereu prin participarea la o multime de cursuri in fitoterapie si aromaterapie de nivel inalt,am integrat si alte tipuri de specializari terapeutice pe domenii asemanatoare si care se pot asocia specialitatilor mentionate (vezi cv).

Eu sunt de parere ca invatarea trebuie sa fie continua si nu se termina niciodata si de aceea nici eu nu ma voi opri, iar accesul la tot ce voi invata pe viitor il vei avea garantat daca parcurgi cursurile mele !

Am consiliat mii de clienti care astazi sunt multumiti si revin cu placere in cabinetul meu pentru diverse informatii si, sanatosi fiind, vin pentru a invata cum sa isi mentina sanatatea. Imi doresc ca numarul de clienti sanatosi ai centrului meu de sanatate sa depaseasca numarul clientilor bolnavi si sunt pe cale sa imi implinesc aceasta dorinta.

De ce sa urmezi cursuri pe platforma Hypericum ?

Am ales sa predau cursuri pentru aceasta platforma intrucat cunosc foarte bine remediile naturale ”Hypericum” recomandate aici. Suplimentele alimentare Hypericum si-au dovedit deja valoarea si calitatea, compania a trecut proba timpului de vreme ce a ramas intre firmele de top din Romania de cel putin 25 de ani pentru rezultatele obtinute in terapia unui numar impresionant de afectiuni.

Am colaborat cu specialistii Hypericum inca de la infiintarea companiei si stiu ce presupune punerea pe piata a unui supliment alimentar de calitate si cata munca se afla in spatele unui produs de succes !